Cartofi cu migdale

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2011 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 100 g migdale
  • 1 lamaie
  • 70 g unt
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu migdale:

Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare.

Migdalele se macina cu robotul pina ajung cam cat bobul de orez.Daca sunt crude se prajesc putin fara ulei pina isi schimba putin culoarea si se simte mirosul placut de migdale.

Se iau de pe foc si se adauga zeama de lamaie si untul. Se lasa un minut sa se prajeasca , pina apar bulele la unt.Se amesteca continuu. Cartofi fierti se strecoara si asa fierbinti se adauga peste migdale si se amesteca bine.

Cartofii se pot servi asa simpli alaturi de o salata ca mancare de post sau se pot servi drept garnitura la carne...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval